Charlottenlund Residential Garden

In collaboration with Elkiær + Ebbeskov Architects, I designed a large planting area on a challenging slope. The architects renovated an old indoor swimming pool room, designed originally by Mogens Lassen and created a stunning function room for the clients. This opened out to a sunken terrace with built in seat walls and benches.

It was also featured on the front cover of Bo Bedre, the Jan 2016 issue, with a full colour article on the project.

Here is the article: BOB_160134-MogensLassen

Dronning Louisse vej 4 PLANTING plan 1-50 A3 copy Dronning Louisse vej 4 plant palette A3 copy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s